Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4

Remy je pekny krysak. Vubec neni vypaseny a jeho kozisek je namodrale barvy. Dba o hygienu a jidlo je pro nej pozitkem, nikoli pouze prisunem energie nutne k zivotu. Zatimco si jeho klan debuziruje na odpadcich, Remy vidi, ze je tak trochu jina krysa. Na jidle si chce pochutnat. Remy chce nejen jist, ale i varit. Hlavne varit – to je Remyho sen.
Shodou nahod se nas krysak a pako Linguini se zrzavou kstici daji dohromady. Svou netradicni kucharskou karieru v paru odstartuji primo v srdci Parize ve vyhlasene restauraci Augusta Gusteaua.
Jak to ale dopadne, az nekdo prijde na to, ze v kuchyni je krysa? To se dovite jen jestli pujdete na film. Zatim dobrou chut at uz jite cokoli. Nejite-li nic, zkuste si pripravit francouzske Ratatouille. Tady je recept (recepty.ekucharka.cz/...):

ingredience
1 větší lilek
1 menší cuketa
4 rajčata
1 menší zelená paprika
1 menší žlutá paprika
1 menší červená paprika
1 řapík celeru
1 velká cibule
3 stroužky česneku
4 lžíce olivového oleje
200 ml bílého vína
1 bobkový list
1 lžička čerstvého tymiánu
100 ml masového vývaru
tymián, oregano, rozmarýn
sůl, pepř
petrželka, bazalka
