Mne se libi, jak v restauracich serviruju ten lilek v takovejch peknejch bilejch miskach. Kdyz jsem ty misky konecne sehnala... Byla to teda prace, sehnat takovy, aby byly odolny vuci vysokym teplotam v troube. Ale nakonec jsem je sehnala s bonusem - s vickem. Misky teda byly, indredience taky, a vcera jsem se do toho pustila. Priprava fakt trva hodinu, jak tam pisou. Nasla jsem super recept italskeho kuchare Maurizia. Se mi libi jak mluvi cesky :-) No a moc se mi to povedlo. Jsem necekala, ze hned muj prvni pokus dopadne tak chutne.
RE: Lilek na parmazanu | zabky-svet | 03. 08. 2009 - 18:10 |
![]() |
lvice | 03. 08. 2009 - 18:12 |
RE: Lilek na parmazanu | das | 03. 08. 2009 - 18:26 |
![]() |
lvice | 03. 08. 2009 - 19:53 |
![]() |
das | 03. 08. 2009 - 20:07 |
![]() |
lvice | 03. 08. 2009 - 20:27 |
RE: Lilek na parmazanu | contritus | 03. 08. 2009 - 18:39 |
RE: Lilek na parmazanu | contritus | 03. 08. 2009 - 18:44 |
RE: Lilek na parmazanu | holkamodrooka* | 03. 08. 2009 - 23:07 |
![]() |
lvice | 04. 08. 2009 - 00:51 |