Film: Absurdistan (Idiocracy)

14. duben 2009 | 08.01 | rubrika: minirecenze

Kam ten svet speje? Do zahuby? Dejme tomu, ze prezijeme globalni oteplovani, a ze si prestaneme pri kazdem nakupu brat nove igelitove tasky. Ocitneme se v super modernim svete, kde budeme cely svuj zivot ovladat prostrednictvim zarizeni velikosti mobilniho telefonu? A nebo to s nami pujde z kopce a budeme jen zrat, tloustnout a produkovat odpad az nebude na Zemi k hnuti?

žádné komentáře | přidat komentář | přečteno: 205x

Film: Koralina

2. březen 2009 | 07.17 | rubrika: minirecenze

Koralina je pry nova Alenka v risi divu. Alenku si pamatuju jen matne, ale vim, ze mi to prislo hrozne nesmyslny. Koralinu jsem si nejdriv chtela precist, nez na to pujdu do kina. Kniha je to ale pro deti, vety jsou v ni kratke a jednoduche, tudiz se mi to hrozne spatne cetlo, az jsem to vzdala. Skoncila jsem tam, jak se Koralina dostala na druhou stranu za svymi "druhymi” rodici.

komentáře (2) | přidat komentář | přečteno: 599x

Film: Transsiberian

28. únor 2009 | 08.49 | rubrika: minirecenze

Hergot, to byl zas film. Dalsi silny filmovy zazitek. Od pulky jsem na to koukala s otevrenou pusou a na konci jsem ze sebe vydala jen "wow”.

žádné komentáře | přidat komentář | přečteno: 90x

Film: Watchmen

20. únor 2009 | 06.32 | rubrika: minirecenze

Chtela jsem vam to sem hodit vcera hnedka za tepla. Sepsala jsem to, jak jsem prisla domu, ale nesel internet.

Byla jsem na MTV predpremiere noveho sci-fi filmu Watchmen, ktery v Americe zacnou promitat 6. brezna, a u vas buh vi kdy.

žádné komentáře | přidat komentář | přečteno: 326x

Film: WALL-E

23. červenec 2008 | 21.45 | rubrika: minirecenze

Co napsat o jednom z nejlepsich filmu... letos, tohoto tisiceleti? Nevim, co presne za ty tri tecky patri. Vim ale jedno, tenhle film je vyyybornyyy. Hm, a mozna jde i o jakesi varovani, predpoved, o nahled do nasi budoucnosti. Jdete do kina, at vite co nas ceka.

komentáře (6) | přidat komentář | přečteno: 396x

Jumper a SpongeBob

27. červen 2008 | 04.28 | rubrika: minirecenze

Posledni film, co jsem ted videla, byl Jumper. Nic me tak nenadchlo od dob Arabely a jejiho kouzelneho prstenu.

komentáře (2) | přidat komentář | přečteno: 368x

Skutecny pribeh: Byla jsem princeznou

23. červen 2008 | 01.22 | rubrika: minirecenze

Osud ženy, která zaplatila krutou daň. Autorkou autobiografie je Jacqueline Pascarlová.

Jacqueline to uz jako mala holka nemela lehke. Zivot s labilni matkou, a pozdeji jejim slizkym pritelem, ji donutil predcasne dospet a osamostatnit se. Kdyz ji bylo sedmnact, objevil se v jejim zivote muz, kvuli kteremu zakusila jak psychickou, tak fyzickou bolest.

žádné komentáře | přidat komentář | přečteno: 218x

Film: The Kite Runner

15. červen 2008 | 21.26 | rubrika: minirecenze

Film byl natocen podle stejnojmenneho bestselleru Khaleda Hosseinia. Jedna se o pribeh dvou afghanskych chlapcu – Amira a Hassana. Kluci jsou nerozlucnymi kamarady, prestoze jeden je z bohate rodiny a druhy je synem sluhy. Dej zacina v dobe pred okupaci Rusy a pozdeji Taliby, v dobe, kdy se jeste mohli poustet draci.

žádné komentáře | přidat komentář | přečteno: 62x

Film: Sex ve meste

9. červen 2008 | 23.10 | rubrika: minirecenze

Carrie, Samantha, Charlotte, Miranda. Tyhle holky ze Sexu ve meste urcite zname vsichni a tak vsichni dozajista vime, ze... Ze se nam ze serialu vyloupl dvouhodinovy film.

A jaky je ten film? Dobry nebo spatny?

žádné komentáře | přidat komentář | přečteno: 175x

Film: Iron Man

12. květen 2008 | 18.58 | rubrika: minirecenze

Dalsi super hrdina z komiksu, co se dockal filmoveho zpracovani. Film vsak predcil ma ocekavani. Zadna jsem nemela J Ani jsem nevedela, kdo tam hraje. Manzel na to chtel jit a tak jsme sli. Hlavniho hrdinu si zahral Robert Downey Jr. a Gwyneth Paltrow ztvarnila jeho asistentku Pepper. Vyber techto dvou hercu byla podle me moc povedena volba.

komentáře (3) | přidat komentář | přečteno: 102x